divendres, 22 de maig del 2009

Neix l' Escola de Català a Tarragona


A partir d’aquest mes de maig ja es pot aprendre català de forma gratuïta a Tarragona a través de l’Escola de Català. Aquesta iniciativa pretén potenciar la Llengua i Literatura Catalana així com apropar-se a totes les persones interessades en aquest àmbit de la nostra cultura. Amb un equip de professores format per dues llicenciades i una plantilla d’alumnes de 14 anys per amunt, l’Escola de Català es duu a terme tots els dimarts i dimecres de les 19.30 a les 21.00 al Casal Popular Sageta de Foc. El passat dimarts 19 de maig aquest projecte va donar el tret de sortida amb una inauguració que constà de la presentació del projecte seguida d’un refrigeri en un ambient distès i enriquidor.
Són molts els col·lectius que han fet possible la realització d’aquest projecte tan ambiciós: Assemblea de Joves La Guspira, Endavant (OSAN) i Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) en el marc de la campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència” impulsada a través de l’Esquerra Independentista del Camp (EIC).
Tots aquells interessats en l’Escola de Català poden enviar un correu a escoladecatala@gmail.com o bé passar pel Casal Popular Sageta de Foc (C/Trinquet Vell, 15 Part Alta de Tarragona).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada