dimarts, 15 de desembre del 2009

Marxa de Torxes a Tarragona

Aquesta concentració serà la vuitena edició d'aquest acte que es celebra a poblacions de tot el país per recordar aquelles persones que estan empresonades per la seva lluita política. Fa anys que ens manifestem amb torxes pels volts de Nadal, reclamant que els presos polítics catalans tornin a casa. Gairebé tants anys com nadals porten presos lluny de casa, lluny de les seves famílies i amigues, lluny del seu entorn social.

*La Laura, en Diego, la Marina, en Zigor, la Lola*... es mereixen que ens n'enrecordem. Elles estan a la presó per lluitar per un món i un país millor: més just, més lliure i més solidari. I on hi ha gent que lluita, hi ha gent que rep repressió. Especialment en aquestes dates, en que ens trobem amb les nostres famílies, val la pena que denunciem que ells les passaran lluny, en presons de màxima seguretat, en cel·les d'aïllament, en espais que et destrueixen com a persona, amb l'angoixa dels succeïts accidents de trànsit del pare, la companya o el fill camí d'unes presons a més de 300, de 500 o de 1000 quilòmetres.

Aquest any la convocatòria a Tarragona tindrà lloc el dissabte 19 de Desembre a les 19h a la Plaça Verdaguer.

Enguany, a més, amb novetats: En Zigor i en Diego surtiran de la presó aquest gener, després de nou anys. I la Laura ben aviat.

Vine aquest dissabte 19 i fem-los-hi costat!

Per Nadal, els i les volem a casa!

+ INFO i altres convocatòries a la web de Rescat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada