dijous, 2 de setembre del 2010

11 de Setembre: Diada Nacional a Tarragona


De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, la nostra llengua és el català!

Aquest any, per primer cop, un ventall molt ampli de col•lectius i associacions de Tarragona ens hem aplegat per oferir a la ciutadania una celebració realment popular i participativa de la nostra Diada Nacional.

En un moment històric de noves agressions a la llengua, i en el que es trepitja la sobirania del nostre Poble expressada en referèndum, tenim la possibilitat de sortir al carrer a celebrar, encara més, la nostra festa. Per dir ben alt i ben fort, amb alegria, que nosaltres no hem fet cap mal, que aquí sempre hem estat terra d'acollida, que totes i tots som catalanes i catalans, i no ens fa cap vergonya. Tenim la sort de ser d'un país que ens el sentim nostre i l'11 és el dia per celebrar-ho.


Aquest 11 de setembre, tots i totes sortim al carrer a gaudir de la Diada Nacional: passegem-nos per la Part Alta, participem a la cercavila amb les mostres culturals, anem al dinar popular i xalem amb les actuacions musicals!

A les 10h, a la Plaça de les Cols: MOSTRES DE CULTURA POPULAR

A les 11.30h, des de la Plaça de les Cols: CERCAVILA PELS CARRERS DE LA PART ALTA

Durant la jornada, al carrer Merceria i a la plaça del Fòrum: ACTIVITATS DE LES ENTITATS

A les 13h, a la Plaça de les Cols: PARLAMENTS

A les 13.45h, a la Plaça de les Cols: ACTUACIONS MUSICALS amb el cantautor tarragoní Josep Romeu acompanyat del poeta Pep Antoni Roig; i el grup de rumba catalana Sonora Kali

A les 14.30h, a la Plaça del Fòrum: DINAR POPULAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada