dijous, 13 d’octubre del 2011

PER FER FRONT A LES RETALLADES CAL COMBATRE EL CAPITALISME

És imprescindible organitzar-nos per lluitar. No serveix de res manifestar-nos, com promouen CCOO i UGT, per eixugar-nos les llàgrimes i repetirnos lo malament que estem però sense intervenir en la realitat i, al cap i a la fi, contribuir a la tan nociva desmobilització popular. És evident que les moltes subvencions que reben CCOO i UGT han servit per sostenir el que anomenen “la pau social” de la que els banquers en surten guanyant i nosaltres perdent.

L’invasor Estat Espanyol regala 15.000 milions d’euros del nostre treball a bancs i caixes en comptes de tornar-los a la població quan més els necessita. La Unió Europea diu a l’Estat Espanyol el què ha de fer: que els embolcalls polítics, guardians del capitalisme, redueixin la despesa pública.

Mantenir el sistema econòmic actual (garantir els privilegis d’uns pocs) exigeix robar-nos la sanitat, l’ensenyament, la feina,... als qui precisament amb el nostre treball hem creat tota la riquesa.

L’Esperit Sant no farà res per nosaltres. Cal organitzar-nos: fes-ho a la teva feina (lluny de les urpes de CCOO i UGT), al teu barri, fes-ho en assemblees de joves, fes-ho en assemblees feministes, en organitzacions revolucionàries, en organitzacions comunistes i independentistes. Si volem fer front a les retallades, l’única solució és combatre el sistema capitalista.

Sortim al carrer a plantar cara!

Dissabte 15-OCTUBRE 18h Plaça Imperial (TARRAGONA)

PARTICIPA, ORGANITZA'T I LLUITA!

PAÏSOS CATALANS, INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada