dissabte, 16 de juny del 2012

PROU RETALLADES I PROU REPRESSIÓ!

Estem fartes de les retallades i estem fartes de tanta repressió!! Ahir a la tarda també van detenir a 6 persones a Badalona pel mateix tema de sempre... Per la vaga general del 29-M. I encara no han alliberat a Andreu.. SEMPRE IGUAL! Quan acabarà aquesta caça de bruixes? En comptes de ficar a la presó als veritables culpables de la crisi, ens fiquen a nosaltres! Als qui lluitem pels nostres drets, per a una justícia social... Ja ho manifestavem amb el nostre cartell on feiem un homenatge als veritables perjudicats de la crisi... els pobres contanidors, pobres! Ells no tenen la culpa! La culpa és dels joves encaputxats. Doncs que sapigueu que els veritables violents també van encaputxats i s'anomenen Mossos d'Esquadra, aquestes persones són les més violentes, les que defensen el sistema capitalista i miserable, el sistema que ens està portant desde fa temps a la misèria i a la precarietat , el defensen a cop de porra, amb seguretat i firmesa, sense pensar en el que estàn fent, són uns gossos, fan tot el que els hi demanen els d'adalt, és a dir, el nostre "estimat" Felip Puig. Ja ho feien bé els miners d'Astùries quan els hi llençaven troços de pa als policies i els hi dien: "Comed perros".
Totes les joves que van participar el dia de la vaga general només volien defensar els seus drets, i cremant un contenidor no significa que siguin violents, si no que és una protesta simbòlica. Gràcies a la gent que ha lluitat durant anys i anys hem aconseguit tots els drets que tenim. Amb el capitalisme sempre s'han volgut carregar tots els drets o directament ja ni els condecien, i ara amb l'excusa de la crisi se'ls estàn carregant tots, i diuen que no hi ha diners, no home no! Diners no hi ha per l'educació o la sanitat, però per salvar a Bankia i tant si hi ha!!! Ens poden donar infarts a Tarragona des de les 8h fins les 17h perquè estem en crisi i s'han de retallar coses "innecessàries", però bé que fiquen una pantalla gegant a la Tabacalera per veure "La Roja". Senyors i senyores capitalistes, que estàn al congrés o al parlament... NO ENS FEU POR AMB TANTA REPRESSIÓ!!! Al contrari, ens donen ganes DE CONTINUAR LLUITAR!!! I potser amb molta gent us funciona amagar la crisi amb la roja, però amb nosaltres no funciona!!!

Per això, avui, sota el lema “Contra les retallades, la repressió i la reforma laboral”, diversos col·lectius del Camp hem convocat una manifestació per donar suport a l’Andreu i a tots els empressonats que són acusats d’haver participat en la Vaga General del 29M. Aquesta convocatòria s’emmarca en la campanya a nivell de Països Catalans que des d’Alerta Solidària s’ha endegat i que vol posar sobre la taula que totes tres lluites van juntes i que cal solidaritat amb les detingudes.

La manifestació sortirà de l’Estàtua dels Despullats de Tarragona a les 19h i acabarà a la plaça de la Font, on es llegiran diversos parlaments.



US HI ESPEREM! LA LLUITA CONTINUA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada