divendres, 22 de gener del 2010

Concentració contra l'Europa de l'atur i la precarietat


Aquesta concentració ha estat convocada per diferents col·lectius i organitzacions socials, polítiques i sindicals de la ciutat, en motiu de les cimeres de Ministres de Treball i de la Unió pel Mediterrani que es preveuen realitzar a Barcelona del 27 al 30 de gener.

Durant la concentració del dia 27 de gener a les 12h a l'Estàtua dels Despullats de la Rambla Nova, el grup de teatre Kabuki farà un sketch sobre l'explotació laboral; també es repartiran pamflets informatius sobre la política laboral que desenvolupa la Unió Europea acompanyats de propostes de millora de les condicions de la feina fetes pels diferents col·lectius de la ciutat. També es preveu, després de llegir el manifest unitari, desplaçar-se cap a l'oficina de treball (SOC) per continuar amb l'activitat informativa i de difusió.

Convoca: Cau de llunes (AFRT), Confederació General del Treball (CGT), Sindicat de Comissions de Base (Co.Bas), Plataforma de parados de Bonavista, Assemblea de Joves La Guspira, Endavant (OSAN), Plataforma Del Metall, Sindicats d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Sindicat d'Ensenyament (USTEC).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada