dilluns, 29 de novembre del 2010

DAVANT LA CRISI, IL•LUMINEM ELS CARRERS DE LA CIUTAT!

En plena crisi econòmica l’Ajuntament destina una forta partida a la lluminària dels carrers

El passat divendres 26 de novembre Tarragona va inaugurar la lluminària nadalenca dels carrers de la ciutat. Amb justificacions sobre la reducció de la despesa voltaica, l’Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Comerciants La Via T, s’han netejat la consciència.

Mentrestant, ens trobem en una situació social en que una de cada cinc catalanes viu en la pobresa, l’atur suma ja un 20%, les joves no cotitzarem fins els 25 anys, les dones continuem essent doblement explotades, es privatitzaran els serveis sanitaris, el decret de les pensions que es vol aprovar és una aberració; entre tantes altres retallades i discriminacions socials.

Davant d’aquest panorama esgarrifador, arreu del país les institucions continuen vivint en una normalitat fictícia. A Tarragona s’inverteix en les llums nadalenques, intentant transmetre alegria i il·lusió... amb quina finalitat? La finalitat última és continuar adduint a la ciutadania a consumir, a comprar de forma compulsiva durant l’època nadalenca.

Les joves continuem reclamant solucions reals davant de la crisi; que deixin de disfressar-se i de disfressar la realitat i el panorama actual!

Per un futur digne, el jovent plantem cara i plantegem solucions!

Assemblea de Joves La Guspira - CAJEI

Tarragona, Països Catalans

27 de novembre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada