dilluns, 21 de març del 2011

CINEMA AL CASAL

Cicle de projeccions llatinoamericanes

La plataforma juvenil *Oci o negoci?* oferim les projeccions de cinema al Casal; aquesta activitat persegueix l’afany de construir i oferir un oci alternatiu i realment popular, que ha estat creat des de la ciutadania i que busca la participació de totes aquelles persones interessades en el projecte.

Aquesta activitat persegueix l’afany de construir i oferir un oci alternatiu i realment popular, que ha estat creat des de la ciutadania i que busca la participació de totes aquelles persones interessades en el projecte.

Per acabar el cicle, el proper divendres 25 de març, a les 22h al Casal Popular Sageta de Foc, projectarem “LA NOCHE DE LOS LÁPICES” (Héctor Olivera, 1986). La història parteix del llibre de Maria Seoane, que rep el mateix títol que la pel·lícula, la qual recrea un succés real conegut també com “la noche de los lápices”, ocorregut a l’any 1976 a l’Argentina durant la dictadura. En aquesta, set adolescents de La Plata van ser segrestats, torturats i assassinats per haver reclamat “la butlleta estudiantil”, una reducció del preu dels bitllets de transports per als estudiants.


Des d’Oci o Negoci? creem alternatives a l’oci del consum, a l’oci privatitzat. D’aquesta manera, el jovent pretenem prendre partida i oferir alternatives d’oci a tots els tarragonins i tarragonines.


RECORDA: divendres 25 de març, a les 22h VINE AL CASAL POPULAR SAGETA DE FOC!

(c. Trinquet Vell, n.15)

A més de la projecció, hi haurà servei de barra i de sandvitxos; t’ho perdràs?

OCI O NEGOCI? El jovent construïm alternatives!

Assemblea de Joves La Guspira – Assemblea de Joves de Tarragona –

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de l’IES Martí i Franquès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada