dilluns, 21 de març del 2011

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL SEGON LLIURE KULTUR

El dissabte 19 de març es va dur a terme la segona edició del festival juvenil i autogestionat LLIURE KULTUR, amb una gran participació de joves tarragonines

La plataforma juvenil Oci o negoci? El jovent construïm alternatives? va dur a terme el dissabte 19 de març la segona edició del Lliure Kultur, el festival juvenil creat des de les joves i per les joves.


El local de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona va acollir la segona edició del festival Lliure Kultur, un projecte que parteix de l’autoorgantizació i autogestió del jovent per crear estructures alternatives a l’oci del consum.

La jornada tenia la voluntat de reivindicar la necessitat de crear un espai propi d’oci creatiu, fugint del consumisme imperant.

La jornada va consistir de diverses activitats: un taller scratch, a càrrec del DJ Stronger; un sopar d’entrepans calents i els concerts de: La puta gran família, Castaska i els PDs Primeres Mans i Queco.

Des de la plataforma juvenil Oci o negoci? es valora molt positivament la jornada, que va comptar amb gran participació de joves tarragonines que van gaudir del taller i dels concerts.

La plataforma Oci o negoci? El jovent construïm alternatives! és conformada per Alternativa Tarragona, l’Assemblea de Joves La Guspira i el SEPC IES Martí Franquès, a més d’altres persones a títol individual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada