diumenge, 4 de març del 2012

L’Assemblea URV encara un final de curs ple de mobilitzacions desprésde l’ocupació del Rectorat

Divendres a quarts de vuit del vespre es va acabar definitivament la tancada al Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona. Estudiants, PAS, PDI, entre d’altres, havien ocupat l’entrada després d’una manifestació multitudinària el passat dimecres dia 29. La decisió de marxar-ne, que s’havia pres el dia abans, va ser rebatuda l’endemà però finalment la planificació prevista de treballar en comissions i establir línies d’acció es va imposar en el consens.
El fet d’haver sortit sense assolir els seus objectius més immediats -poder comunicar-se amb la comunitat universitària sense censura, tindre el dret d’accedir a les instal·lacions com a estudiants i comptar amb locals per a les associacions universitàries per a reunir-se- per manca de resposta concreta per part de la direcció, no s’ho prenen com una derrota. Al contrari, creuen que cal valorar molt positivament la gran mobilització que hi ha hagut i que la feina a fer ara és acumular forces.
Es dóna la circumstància que, mentre diversos rectorats d’arreu dels Països Catalans encara romanien ocupats, a unes hores de deixar l’edifici va començar a circular el rumor d’un possible desallotjament. Mitjançant missatges de mòbil i xarxes socials es va convocar a donar suport a quarts de tres per tal d’evitar-lo i seguir, almenys, a la tarda, per poder seguir treballant i fer la darrera assemblea. Finalment, cap membre dels cossos policials va aparèixer i es va poder seguir el programa d’activitats segons el que hi havia previst.



 
ENDAVANT LA LLUITA!!! CONTRA EL CAPITALISME, DESOBEDIÈNCIA JUVENIL!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada