dijous, 24 de maig del 2012

Dijous 24 de maig: Tarragona contra el CAPITALISME

Avui dia 24 de maig a Tarragona hi ha convocades dues concentracions, una és davant de "La Caixa" de la Rambla Nova i l'altre al barri de Sant Salvador.

La convocatòria que es realitzarà davant de "La Caixa" de la Rambla Nova, al costat de la font del "Centanari", es durà a terme a les 18h. Aquesta convocatòria la realitzen la plataforma anticapitalista de Tarragona, on nosaltres com Assemblea de Joves de l'Esquerra Independentista hi estem. Fem aquesta convocatòria perquè ja estem FARTES que totes les ajudes del govern vagin cap al sistema capitalista, el qual continua vigent gràcies als bancs, i no només estem en desacord en que totes les ajudes vagin cap als bancs, sino que estem fartes de les pujades d'impostos, de les retallades en educació i sanitat, com si fossin una cosa inútil en les nostres vides, com si de ninos ens tractessin, estem FARTES de ser les seves ninotes, que l'any vinent pugin les taxes en educació un 66%, hem passat de pagar 800€ a 3.000€ en 3 anys, i després demanaran formació... Com volen que ens formem si pugen tant les taxes i després no et donen beques? Ah clar! Perdonin, que estem en crisi! També han pujat les taxes dels móduls de grau superior, per si no ho sabíeu, ara passarem de pagar 50-60€ el curs a pagar 360€!! I l'excusa és perquè així els estudiants es motiven per estudiar! NO TOLEREM AQUESTA FARSA, DIEM-HO CLAR, NO SÓN RETALLADES, SÓN PRIVATITZACIONS.
Aquest lema el cridem i estem ben convençudes de cirdar-ho perquè és del tot cert, com pot ser que es retallin 10.000.000€ en educació i sanitat, i després el govern destini la mateixa quantitat per ajudar a "Bankia"? No pot ser que ajudin als banquers, que ens han robat els diners, que ens han enganyat dient que si sol·licitem una hipoteca ens ajudarà al nostre futur. Ens venien "zulos" a un preu increïble, i gràcies que això ha explotat, aquesta bombolla inmobiliària ha explotat perquè no es podia mantenir!! I ara gràcies a les retallades de sou ja no podem pagar aquestes hipoteques tant maravelloses que ens donaven els bancs, i ara qui ens fa fora de la nostra casa si no paguem la hipoteca? ENS FAN FORA ELS BANCS, ENS DESNONEN AMB L'AJUT DE LA POLICIA, aquesta professió on volen salvar a tota la gent de les maldats del món, quan són els primers en tenir dret d'exercir la violència, una violència que no tolerem!!

A part, hem de mencionar que aquest diumenge 27 de maig es farà a Barcelona la gran "Marató solidària", AIXÒ ÉS UNA FARSA! La marató és una excusa dels capitalistes per sentir-se bé amb ells mateixos, utilitzen la seva caritat, els seus diners, per netejar-se la conciència que els menja per dintre. Aquestes persones que són caritatives, són les que en treuen els privilegis, els que fomenten el capitalisme, els que estan d'acord amb la nova reforma laboral, etc.. A més a més, gràcies a aquesta "Marató solidaria" "La Caixa" s'emporta una gran quantitat dels diners destinats a la campanya. Per AIXÒ DIEM PROU, JA ESTEM FARTES DEL CAPITALISME, EL CAPITALISME ÉS CRISI, I PER AIXÒ CONVOQUEM AVUI, A LES 18H DAVANT DE "LA CAIXA" DE LA RAMBLA NOVA UNA CAIXALORADA CONTRA L'IMPERI DE SAURON.

Aquí podeu veure un video que s'ha fet a Sabadell en contra de la "Marató solidària": http://www.youtube.com/watch?v=u4hyHHLtjf4
NO FALTEN CADIRES,  SOBREN CAPITALISTES I LA VIOLÈNCIA QUE ELS EMPARA


També hem de dir, que avui a les 18h també hi ha convocada una concentració a la Plaça de l'Esglèsia del barri de Sant Salvador de Tarragona. Aquesta concentració es convoca perquè estem fartes de les retallades en educació! PER AIXÒ LLUITEM PER UNA EDUCACIÓ DIGNA, DE QUALITAT, LAICA, POPULAR, PÚBLICA I ANTIPATRIARCAL!
 La convoca l'Assemblea per l'Educació Pública de Sant Salvador.



PER AIXÒ DES DE L'ASSEMBLEA DE JOVES LA GUSPIRA, US CONVIDEM A SORTIR AL CARRER!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada