dijous, 24 de maig del 2012

Ja fa una setmana de l'alliberament de la Laura (CGT)

Avui fa justament  una setmana que la policia va alliberar la Laura Gómez, secretària d'organització de la CGT de Barcelona. Malauradament, va sortir després d'estar quasi un mes q la presó i amb una fiança de 6.000€.
Tal i com es veu a la imatge, Laura va ser alliberada mentre es realitzava una concentració davant de la comisaria dels Mossos d'Esquadra per reclamar la seva llibertat.

I per què va ser detinguda la Laura? Doncs per una veritable Caça de Bruixes que va realitzar el Govern mitjançant els Mossos d'Esquadra després de la vaga general convocada el 29 de Març. A totes les persones que van anar a buscar, les van empresonar i acusavr de desordre públic, de terrorisme, etc... Fins i tot els Mossos van fer un apartat a la seva pàgina web (que encara hi és) per identificar a totes les manifestants que van causar "aldarulls públics". En la web, hi ha penjades fotos de "violents urbans", per tal que així el poble pogués "ajudar a identificar a aquests anti-sistema". És a dir, que els Mossos han utilitzat, i encara utilitzen, una tàctica que s'utilitzava a Alemania a l'època de Hitler per identificar a comunistes, jueus... fent que el propi poble delatés els seus companys... Aquesta pàgina web ja va ser denunciada, ja que era totalment IL·LEGAL. Amb això els Mossos ens demostren qui són els veritables feixistes, els que imposen la por al poble, els qui et venen a buscar a casa, els qui et segueixen a tu i a la teva familia i companys, els qui publiquen notícies dient que encara els falten 40 persones per agafar, etc... Però no ens oblidem de donar-li les gràcies al nostre "estimat" govern català, dirigit per CiU amb il·lusió per Artur Mas, on Felip Puig va donar ordre que es detingués a totes les persones que van "sembrar el terrorisme a la vaga".

Per això, des de l'Assemblea de Joves de la Guspira, recolzem la Laura i demanem la total ABSOLUCIÓ d'ella i de totes les que han estatt detingudes pel motiu de la Vaga general, convocada el 29 de març del 2012.

Per altra banda, volem destacar la solidaritat que hem mostrat aquests dies, ja que amb les detencions que hi ha hagut tant a Tarragona com a tots els Països Catalans i fora, sempre s'han fet concentracions, s'han anat a les comissaries a reivindicar la llibertat de totes, s'han denunciat actes violents policials, etc... Això és el que cal, cal unitat!!! Com més unitat hi hagi, la policia no ens podrà aturar, ni els Mossos, ni Artur Mas, ni Felip Puig, ni Mariano Rajoy, ni ningú!

Des de l'Assemblea de Joves La Guspira, rebutgem la violència policial, la repressió del jovent que lluita, la por que ens volen posar al cos, i plantem cara en contra l'opressió policial, l'estat espanyol i el capitalisme! LA LLUITA ÉS AL CARRER, QUE NO ENS FACIN CALLAR, NO ENS FAN POR, ENS FAN VERGONYA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada