dimarts, 8 de maig del 2012

Els estudiants ocupen la sala de graus de la URV

Els estudiants de la Universitat Rovira i Vigili (URV) han ocupar aquest dimarts la sala de Graus del Campus Catalunya de la universitat en protesta per per l'augment de les taxes universitàries i les retallades a la universitat pública. L'ocupació durarà fins dissabte, quan se celebri la manifestació global del moviment 15-M, convocada a les 19h a la Plaça Imperial Tàrraco, on hi participaran amb un bloc estudiantil.

Fins dissabte els estudiants realitzaran activitats, xerrades i tallers. Divendres, una de les xerrades que es realitzaran serà la de l'economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres. A més, també es preparen per la vaga a l'ensenyament públic del 22 de maig.

Dimarts centenars de persones es van manifestar a Tarragona en contra de les retallades, convocats per l'Assemblea de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Els estudiants denuncien l'augment de les taxes en un 66% i la reducció de les beques en un 20%. Els joves es van concentrar a dos quarts de dotze a la plaça Imperial Tàrraco, on van tallar el trànsit per enfilar cap a la Rambla Nova fins arribar a l'avinguda Catalunya, a l'alçada del Campus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada